ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta strojní
  • ústav procesní a zpracovatelské techniky
  • Diplomové práce - 12118
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta strojní
  • ústav procesní a zpracovatelské techniky
  • Diplomové práce - 12118
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pasterizační stanice pro pasterizaci ovocných šťáv s přímým ohmickým ohřevem

Pasteurization unit for the direct ohmic heating pasteurization of fruit juices

Typ dokumentu
diplomová práce
master thesis
Autor
Tomáš Vodenka
Vedoucí práce
Štancl Jaromír
Oponent práce
Žitný Rudolf
Studijní obor
Procesní inženýrství
Studijní program
Energetika a procesní inženýrství
Instituce přidělující hodnost
ústav procesní a zpracovatelské techniky



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Tato práce se zabývá přímým ohmickým ohřevem a jeho využitím pro pasterizaci ovocných šťáv. V experimentální části zjišťuje vlastnosti jablečného moštu a jejich vliv na ohmický ohřev. Na závěr je vytvořen basic design pasterizační stanice s ohmickým ohřevem v laboratorním měřítku.
 
The aim of this thesis is to examine the use of ohmic heating for pasteurization of fruit juices. The second part of this paper focuses on the measurement of apple juice properties. Finally, a basic design of laboratory scale pasteurization station with ohmic heating is created.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/116934
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (2.656Mb)
POSUDEK (217.1Kb)
POSUDEK (214.8Kb)
Kolekce
  • Diplomové práce - 12118 [161]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV