Novostavba administrativní budovy - Janata, Tomáš; Tomáš Janata (České vysoké učení technické v Praze, 2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vypracování dokumentace pro stavební povolení k objektu administrativní budovy v Hradci Králové. Projekt obsahuje část stavebně-architektonickou, část konstrukčně-statickou a koncepční část TZB. Budova se skládá ze tří nadzemních a jednoho podzemního podlaží. Konstrukce je navržena jako monolitický železobetonový stěnový systém. Stropní konstrukce je monolitická železobetonová. Střecha budovy je plochá a bez provozu. Fasáda je řešená jako provětrávaná.

This bachelor's thesis focuses on the elaboration of documentation for a building permit for an administrative building in Hradec Králové. The project includes a construction-architectural part, a structural-static part and a conceptual part of HVAC. The building consists of three floors above ground and one underground floor. The structure is designed as a monolithic reinforced concrete wall system. The ceiling structure is monolithic reinforced concrete. The roof of the building is flat and without usage. The facade is ventilated.
New office building
Keywords: projektová dokumentace; administrativní budova; železobeton; plochá střecha; provětrávaná fasáda; project documentation; office building; reinforced concrete; flat roof; ventilated facade