Aplikace Shack-Hartmannova senzoru - Kovanda, David; Kovanda David (České vysoké učení technické v Praze, 2016)
Tato práce pojednáva o měření deformaci vlnoplochy a její následné korekci pomocí deformabilního zracadla. Hlavní čast se zabýva návrhem způsobu měření vlnoplochy.

This work deals with measuring deformation of a wavefront and its subsequent correction with deformable mirror. The main part of the work is a design of a way of measuring wavefronts.
Shack-Hartmann sensor applications
Keywords: vlnoplocha, Hartmann, Shack-Hartmann; wavefront, Hartmann,Shack-Hartmann