Mobilní aplikace pro pomoc léčby dětské obezity u společnosti MEDASOL - Pekař, Lukáš; Lukáš Pekař (České vysoké učení technické v Praze, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem mobilní aplikace MedaFit na operační systém Android, která pomáhá léčit dětskou obezitu u společnosti Medasol. Na základě dřívější diplomové práce zabývající se business modelem pro tento projekt, je provedena specifikace, návrh a implementace dané aplikace s použitím metodik pro softwarové inženýrství. Jádrem aplikace je sdílení fotografií jídel od léčeného dítěte směrem k lékaři a herní prvky (gamifikace). Výsledkem práce je funkční mobilní aplikace na Android, jež může společnost Medasol užívat pro léčbu dětské obezity.

This bachelor thesis is focused on mobile application development of MedaFit application on operating system Android that helps cure childhood obesity with help of Medasol company. Specification, design and implementation of the application is done using methods of software engineering and is based on previous diploma thesis about business model for this application. The core of application is sharing meal photos between child and doctor and also gamification. The output of this work is functional mobile application on Android that can be used by Medasol for curing childhood obesity.
Mobile application for treatment of childhood obesity at MEDASOL company
Keywords: mobilní aplikace; dětská obezita; léčba; gamifikace; REST API; klient-server; Android; .NET Core; mobile appliaction; childhood obesity; treatment; gamification; REST API; client-server; Android; .NET Core