Hodnocení zaměstnanců v organizaci - Mádlová, Veronika; Veronika Mádlová (České vysoké učení technické v Praze, 2021)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením zaměstnanců ve společnosti Geis Solutions CZ s.r.o. s cílem prozkoumat současný systém hodnocení zaměstnanců ve vybrané společnosti, určit možné příležitosti pro zlepšení a navrhnout vhodná řešení. Teoretická část vychází z odborné literatury a je zaměřena na teoretické poznatky týkající se problematiky hodnocení, jako je význam hodnocení, podoby, metody, hodnotitelé, chyby v hodnocení a další. Praktická část zahrnuje představení vybrané společnosti, analýzu současného systému hodnocení zaměstnanců ve společnosti na základě rozhovoru s personalistkou a manažerkou provozu, vyhodnocení dotazníkové šetření zjišťujícího postoj zaměstnanců k hodnocení a návrhy a doporučení na zlepšení systému hodnocení zaměstnanců ve společnosti.

The bachelor thesis deals with the evaluation of employees in the company Geis Solutions CZ s.r.o. in order to examine the current system of employee evaluation in the selected company, identify possible opportunities for improvement and propose appropriate solutions. The theoretical part is based on the literature and is focused on theoretical knowledge related to evaluation issues, such as the importance of evaluation, form, methods, evaluators, errors in evaluation and more. The practical part includes the introduction of the selected company, analysis of the current system of employee evaluation in the company based on an interview with HR and operations manager, evaluation of a questionnaire survey to determine the attitude of employees to evaluation and suggestions and recommendations to improve the employee evaluation system in the company.
Employee Evaluation in the Organization
Keywords: hodnocení zaměstnanců; hodnotitel; metody hodnocení; hodnotící rozhovor; kritéria hodnocení; proces a implementace hodnocení; systém hodnocení; řízení pracovního výkonu; employee evaluation; evaluator; evaluation methods; evaluation interview; evaluation criteria; evaluation process and implementation; evaluation system; work performance management