Webový klient pro správu mobilních výukových úloh systému EduARd - Surikova, Anastasia; Anastasia Surikova (České vysoké učení technické v Praze, 2019)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření webové aplikace pro správu uživatelů a mobilních výukových úloh systému EduARd. Aplikace komunikuje se serverovou částí systému EduARd přes poskytnuté REST API, umožňuje registrovaným správcům škol spravovat učitele a studenty a učitelům spravovat výukové úlohy. Hlavním zaměřením vývoje byla uživatelská zkušenost z použití aplikace. Důraz je kladen na vše, co tuto zkušenost může vylepšit: návrh, intuitivní použití uživatelského rozhraní, možnost náhledu a pravidelné testování s cílovou skupinou uživatelů.

The aim of this bachelor thesis is to create a web application for user and mobile educational tasks management of the EduARd system. The application communicates with the server side of the EduARd system via the provided REST API, allowing registered school administrators to manage teachers and students and teachers to manage educational tasks. The main focus of the development was user experience. Emphasis is placed on everything that can improve this experience: design, intuitive user interface, preview and regular testing with target audience.
Web application for EduARd mobile learning tasks management
Keywords: webová aplikace; design zaměřený na uživatele; React.js; komunikace s REST API; systém na správu obsahu a uživatelů; web application; user-centered design; React.js; REST API communication; content and user management system