Návrh výškově stavitelného pracoviště - Juráňová, Kateřina; Juráňová Kateřina (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Práce se zabývá návrhem modulárního výškově stavitelného pracoviště pro lehký strojírenský provoz.

The bachelor thesis deals with the design of the modular height adjustable workplace for light engineering operation.
Design of Height Adjustable Workplace
Keywords: výškově stavitelné pracoviště,zdvihací stůl,pohybový mechanismus,lineární aktuátor,lineární vedení,modulární koncepce; height adjustable workplace,lifting table,motion mechanism,linear actuator,linear guideway,modular concepts