Tvorba aplikace pro správu registrací a výsledků na závodech - Zahradník, Vojtěch; Vojtěch Zahradník (České vysoké učení technické v Praze, 2021)
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit univerzální aplikaci pro správu primárně cyklistických a běžeckých závodů. Nejdříve jsem provedl rešerši o aktuálním stavu aplikací na trhu, pro danou problematiku a také zjistil požadavky na aplikaci od organizátorů závodů. Poté jsem na základně těchto informací navrhl databázi a začal vypracovávat funkční aplikaci s přívětivým GUI. K realizaci byl využit hlavně programovací jazyk Python a jazyk SQLite pro realizaci na straně databáze.

The aim of this bachelor thesis was to create a universal application for the management of primary cycling and running races. First, I demonstrated a search on the current state of applications on the market for a given issue and also found out the requirements for the application from the race organizers. Then, based on this information of the proposed databases, I started preparing functional applications with a friendly graphical user interface. The Python programming language was mainly used for the implementation. Furthermore, for the database programming language SQLite.
Development of Races Management Application
Keywords: správa závodů; PyQt5; Python; SQLite; výsledky; races management; PyQt5; SQLite; results