Stavebně technologický projekt bytového domu v Jičíně - Babák, Tomáš; Babák Tomáš (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Diplomová práce se zabývá tvorbou stavebně technologického projektu bytového domu v Jičíně. Postupně řeší prostorovou, technologickou a časovou strukturu plánu výstavby pro předanou projektovou dokumentaci, která byla posouzena z hlediska správnosti a úplnosti. Řešením již zmíněných struktur vzniká technologické schéma postupu výstavby, rozbor dopravních procesů, návrh zdvihacího prostředku, technologický rozbor, plány a harmonogramy z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, životního prostředí, kontrol a zkoušek kvality. Součástí řešení časové struktury jsou harmonogram výstavby, časoprostorové grafy a grafy nasazení zdrojů v čase. Dále je zpracován návrh zařízení staveniště pro dvě fáze výstavby a technologické postupy pro dva stavební procesy.

The diploma thesis deals with creation of a construction technology design of residental building in Jičín. It gradually solves the spatial, technological and time structure of the construction plan for the submitted project documentation, which has been assessed in terms of accuracy and completeness. By solving the structures mentioned above, a technological scheme of the construction process, analysis of transport processes, lifting device design, technological analysis, plans and timetables from the point of view of health and safety at work, the environment, inspections and quality tests are created. Part of the time structure solution is the construction schedule, space-time graphs, and graphs of resource deployment over time. In addition, the design of construction site equipment for two phases of construction and technological procedure for two building processes is elaborated.
Construction technology design of residental building in Jičín
Keywords: Stavebně technologický projekt,harmonogram,časoprostorový graf,zařízení staveniště,technologický postup; Construction technology design,schedule,space-time graph,construction site equipment,technological procedure