Systém pro ověřování účinnosti testovacích scénářů pro software - Volfová, Aneta; Volfová Aneta (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Obsahem práce je popis návrhu a implementace Systému pro ověřování účinnosti testovacích scénářů pro software v rámci semestrálního projektu a navazující bakalářské práce. V rámci návrhu jsou podle stanovených požadavků na systém analyzovány nástroje (technologie) vhodné pro implementaci tohoto systému a provedena rešerše existujících řešení. Analýzu doplňuje shrnutí zvolených nástrojů včetně zdůvodnění jejich výběru a srovnání s obdobnými technologiemi, které se v praxi používají nejčastěji. Práce se dále zabývá popisem zmapovaných procesů ve zvolené testovací aplikaci. Tato bakalářská práce pokračuje přehledovým modelem celého systému (tj. systému skládajícího se ze Systému pro ověřování účinnosti testovacích scénářů pro software a dalších aplikací, které byly v rámci tohoto projektu využity a popsány). Následující část je zaměřena na implementaci návrhu s ukázkami kódu a na testování systému.

The content of the thesis is description of the design and implementation of the System for verification of the software test cases effectiveness within the semester project and the following bachelor thesis. Within the design, the tools (technologies) appropriate for the implementation of the system are analyzed according to the specified system requirements. The analysis complements the summary of the selected tools, including the rationale for their selection and comparison with similar technologies that are used in practice the most frequently. The thesis also deals with description of mapped processes in selected test application. This bachelor thesis continues with an overview model of the whole system (i.e. a system consisting of System for verification of the software test cases effectiveness and other applications used and described within this project). The following section focuses on implementing a design with code samples and system testing.
System for verification of the software test cases effectiveness
Keywords: automatizované testy,znovupoužitelné objekty,testovací scénáře; automated tests,reusable objects,test cases