Novostavba v proluce, Žatec - Ponyatovska, Krystyna; Krystyna Ponyatovska (České vysoké učení technické v Praze, 2020)
Navrhuji penzion Žatec jako místo ubytovaní a odpočinku ve městě Žatci, kde každý host může odpočinout po procházce městem nebo práce.

I suggest pension Zatec as a place of accommodation and rest in the city of Zatec, where every guest can relax after a walk through the city or work.
New Building in Gap Site
Keywords: Penzion; ubytovaní; stravovaní; odpočinek; Penzion accommodation rest nutrition