Havarijní plány a eskalační procedury podle normy IATF 16 949 ve výrobním podniku - Kümmel, Jiří; Jiří Kümmel (České vysoké učení technické v Praze, 2019)
Cílem této bakalářské práce je provedení rozdílové analýzy mezi zavedenými systémy ve společnosti KMCZ a normou IATF 16 949 a dále také návrh řešení nedostatků ve způsobu řešení rizik ve společnosti KMCZ. V úvodu vysvětluji základní teorii s terminologií, kterou je nutné znát pro pochopení probírané problematiky. V následujících kapitolách popisuji situaci řízení v KMCZ s vedlejšími systémy. Hlavní část bakalářské práce je rozdílová analýza s výstupními daty, které určují nedostatky v řízení rizik ve společnost. Na závěr navrhuji řešení, které tyto nedostatky eliminují.

The main goal of this bachalory is to make a differential analysis between established systems in KMCZ and IATF 16 949 and also to propose solutions to shortcomings in the way of dealing with risks in KMCZ. At the beginning I explain the basic theory with terminology, which is necessary to know for understanding the discussed issues. In the following chapters I describe the situation of management in KMCZ. The main part of the thesis is a differential analysis with output informations, which defines the shortcomings in risk management in the company. Finally, I suggest a solution that would eliminate the shortcoming
Emergency plan and escalation procedure according to standard IATF 16 949 in manufacturing plant
Keywords: Rizika; řízení rizika; havarijní plány; eskalační procedury; IATF16949; ISO 9001; KM CZ; rozdílová analýza; Risks; Management of risk; Emergency plans; Escalation procedures; IATF16949; ISO 9001; KMCZ; differential analysis