Návrh změny technologie výroby pokročilého stacionárního radomu - Vittek, Pavol; Vittek Pavol (České vysoké učení technické v Praze, 2014)
Tato práce se věnuje problematice konstrukčních a materiálových požadavků na radomy. Teoretická část se dále věnuje analýze stávající technologie výroby a návrhu nového technologického postupu zadaného radomu. Cílem experimentální části je ověřit předběžnou variantu technologického postupu a na základě vyrobených demonstrátorů stanovit finální technologický postup.

This diploma thesis deals with construction and material requirements of radomes. Theoretical part further analyzes current manufacturing technology and design of new manufacturing technology for given radome. Purpose of experimental part is to verify preliminary variant of manufacturing technology and based on created demonstrators determine final one.
Changes in manufacturing technology of advanced stationary radom
Keywords: kompozity, infuze pryskyřicové folie, kryt radaru, radom; composites, Resin Film Infusion, RFI, radar dome, radome