Analýza dopadu změn FTL na plánování posádek u leteckých dopravců - Hladík, Filip; Hladík Filip (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Předmětem diplomové práce "Analýza dopadu změn FTL na plánování posádek u leteckých dopravců" je shrnout nedávno proběhlé změny v předpisech a pomocí dat získaných od pilotů a aerolinek vyvodit dopady, které tyto změny měly na plánování posádek.

The subject of diploma thesis "Analysis of the impact of crew rostering within airlines due to changes in FTL" is to summarize recent changes in regulations and try to find out the impact of these changes using data from both pilots and airlines.
Analysis of the Impact of Crew Rostering within Airlines due to Changes in FTL
Keywords: Plánování posádek,letová doba,doba služby,omezení doby letové služby a služby,požadavky na dobu odpočinku,únava; Crew planning,Flight duty period,Duty period,Flight time and duty limitations,Fatigue