SW aplikace pro podporu vybraných procesů ve společnosti Country life - Havlíček, Lukáš; Lukáš Havlíček (České vysoké učení technické v Praze, 2023)
Bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací mobilní aplikace, která slouží ke zlepšení procesů dispečerů ve velkoskladě firmy Country life. Mobilní aplikace poskytuje přehled objednávek, které se mají rozvážet a umožňuje jejich plánování a řízení, přičemž spolupracuje s firemním systémem ABRA Gen. První část práce se věnuje analýze stavu před zlepšením procesů, kde popisuje stav firmy a její možnosti. Druhá část se zabývá návrhem budoucího stavu a další část implementací samotné aplikace, která je realizována pomocí jazyka React Native. Poslední část se věnuje testování, návrhu dalšího vývoje a shrnutí práce.

The bachelor’s thesis focuses on the analysis, design and implementation of a mobile application, whose purpose is to improve processes of controllers in warehouse of Country life company. The mobile app provides an overview of customer orders to be delivered and a way to plan and manage those orders, while cooperating with ABRA Gen system. The first part of the thesis examines the current state before process improvement and the company options. The second part deals with the design of the future state, followed by the implementation of the application itself, which is developed using the React Native language. The final part describes testing, proposal of a further development, and summary of the work.
SW application for support of selected processes in Country life company
Keywords: Vývoj mobilní aplikace; ABRA Gen; React Native; API; Expo CLI; Mobile app development; ABRA Gen; React Native; API; Expo CLI