Roadbook aplikace pro OS Android - Chlup, Jakub; Chlup Jakub (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Táto diplomová práca sa zaoberá vývojom aplikácie Roadbook pre OS Android. Aplikácia slúži na vytvorenie roadbook a jeho inštrukcií, pričom ponúka dve možnosti vytvárania a to online priamo v teréne, alebo offline. Vytvorený roadbook je možné použiť k navigácii, buď s použitím GPS, alebo zariadenia ELM327 pripojeným na riadiacu jednotku vozidla.

This final thesis is concerned with development of application Roadbook for Android OS. Application can be used for creating roadbook and list of its instructions. There are two options for creating roadbook -- online creation in field or offline creation. Created roadbook can be used for navigation using either GPS or ELM327 device connected to engine control unit.
OS Android Roadbook app
Keywords: Roadbook,navigácia,aplikácia,OS Andorid,OBDII,GPS,ELM327; Roadbook,navigation,application,OS Android,OBDII,GPS,ELM327