Stavebně technologický projekt - Sportovní hala na Praze 18 - Kosař, Ondřej; Ondřej Kosař (České vysoké učení technické v Praze, 2022)
STAVEBNĚ TECHNOLOGICKÝ PROJEKT - SPORTOVNÍ HALA NA PRAZE 18 Autor této bakalářské práce se zabývá zpracováním stavebně technologického projektu pro novostavbu sportovní haly na pozemku základní a mateřské školy na Praze 18. Autor se nejdříve zabýval posouzením předané projektové dokumentace z hlediska úplnosti, dále posouzením z hlediska technického a doplněním nebo návrhem jiných řešení v projektové dokumentaci. Následně se autor zabýval řešením prostorové struktury, zejména směry postupu jednotlivých etapových procesů, návrhem zařízení staveniště a variantním návrhem zdvihacích prostředků. Autor se v práci rovněž zabývá řešením technologické a časové struktury projektu, zpracování rozborového listu, technologického normálu a zpracováním časového plánu spolu s návrhem potřeby pracovníků a strojů. Závěrem autor zpracoval doprovodnou technickou zprávu ke stavebně technologickému projektu. Cílem této bakalářské práce bylo optimální navržení prostorové, časové a technologické struktury výrobního procesu stavby.

CONSTRUCTION AND TECHNOLOGICAL PROJECT - SPORTS HALL IN PRAGUE 18 The author of this bachelor thesis deals with the elaboration of a building technology project for the new construction of a sports hall on the site of a primary and kindergarten school in Prague 18. Subsequently, the author dealt with the solution of the spatial structure, in particular the directions of the individual stage processes, the design of the site equipment and the variant design of the lifting equipment. The author has also dealt with the solution of the technological and time structure of the project, the preparation of the analysis sheet, technological standard and the preparation of the time schedule along with the proposal of the need for personnel and machinery. Finally, the author prepared a technical report accompanying the construction and technological project. The aim of this bachelor thesis was to optimally design the spatial, temporal and technological structure of the production process of the building.
Construction technology design - Sports hall in Prague 18
Keywords: Stavebně technologický projekt; časová struktura; technologická struktura; harmonogram; zařízení staveniště; Construction technology design; time structure; technological structure; schedule; construction site equipment