Nástroj pro konverzi a nasazení e-learningových materiálů - Pejša, Petr; Pejša Petr (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Tato práce se zabývá přesunem dat studijních materiálů ze serveru e-learning.cvut.cz do Moodlu. Hlavním cílem bylo data z e-learningu transformovat do struktury odpovídající struktuře Moodle a jednotlivé studijní materiály přetransformovat do syntaxe, kterou podporuje Moodle. Velký důraz byl kladen na transformaci dat a to tak, že bylo požadováno, aby byly zajištěny editační možnosti. V příloze lze nalézt dokumentaci a zdrojové kódy.

This work is focused on transfering study materials data from e-learning.fit.cvut server to Moodle. The main objective of this thesis was to transform the e-learning data to the structure which is compatible with Moodle and each study materials transform to syntax which is supported by Moodle. Great emphasis was put on the data transformation to secure editable possibilities. Documentation and source codes are listed in annexe.
E-lerning converter
Keywords: Transformace dat,parsování textu,e-learningové kurzy,studijní materiály,Moodle,DokuWiki,Python,PHP,DOT; Data transformation,parse text,e-learning course,study materials,Moodle,DokuWiki,Python,PHP,DOT