Obrobitelnost vybraných návarových materiálů pro technologii laser cadding - Tesař, Matouš; Tesař Matouš (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Bakalářská práce se zabývá rešerší technologie laser cladding a teorie řezání. Na základě těchto poznatků je nastaven a proveden experiment obrábění návarových materiálů.

This bachelor thesis deals with research of laser cladding and cutting theory. Based on this knowledge the conditions of an experiment are set.
Machinability of selected hardfacing materials used for laser cladding technology
Keywords: 3D tisk,laser cladding,aditivní výroba,obrobitelnost,složky celkové řezné síly,drsnost povrchu; 3D printing,laser cladding,additive manufacturing,machinability,cutting forces,surface roughness