Distribuovaný monitoring metrik webových serverů - Sedlák, Daniel; Daniel Sedlák (České vysoké učení technické v Praze, 2021)
Tato práce si klade za cíl navrhnout a implementovat aplikaci pro shromažďování, agregaci, ukládání a vizualizaci různých metrik z velkého počtu webových serverů. Naše sada aplikací, které budeme vyvíjet, je navíc dobře škálovatelná horizontálně i vertikálně, stejně jako replikovaná a odolná vůči chybám.

This thesis aims to design and implement an application to collect, aggregate,store, and visualize various metrics from a large number of web servers. More-over, our application stack that we will develop is well scalable horizontallyand vertically, as well as replicated and fault-tolerant.
Distributed monitoring of web server metrics
Keywords: distribuovaný; webový server; škálovatelný; monitorování; golang; distributed; web-server; scalable; monitoring; golang