Administrativní budova v centru Prahy - Klapač, Vojtěch; Klapač Vojtěch (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Revoluční 30 je polyfunkční objekt formálně ukončující ulici revoluční a stávající blokovou strukturu v centru hlavního města Prahy. Funkční využití objektu je administrativa, komerce a pohostinství. Objekt se skládá ze sedmi nadzemních a jednoho podzemního podlaží. Obálka domu je tvořena lehkým obvodovým pláštěm s přesahujícími stínícími lamelami a zelenou střechou.

Revoluční 30 is a polyfunctional building which formally ends Revoluční street and the existing block structure in the centre of Capital City of Prague. Function of the building is the administration, commerce and catering industry. The Building consists of seven above-ground and one underground floor. The building envelope is made out of a light curtain wall with extending lamellae shading and a green roof.
Administrative Building in Prague Centre
Keywords: Administrativní budova,ulice Revoluční; Administrative building,Revoluční street