Analýza dynamického SQL kódu v projektu Manta - Nasyrov, Artur; Nasyrov Artur (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Cílem práce je analýza typických případů použití dynamického SQL v datových skladech a rozšíření projektu Manta sadou strategií, které umožní analýzu dynamického SQL kódu v některých případech. Předmětem práce je vyhledání typických případů užití dynamického SQL v datových skladech, návrh zlepšení existující sady strategií, následující implementace a testování výsledků.

The aim of this work is to analyze the typical cases of dynamic SQL usage in the data warehouses and to extend the Manta project with a set of strategies which allow dynamic SQL analysis in some cases. The objective of this work is finding the typical cases of dynamic SQL usage in the data warehouses, the design of improvement of the existing set of strategies and subsequent implementation and testing.
Analysis of Dynamic SQL Code in Manta Project
Keywords: analýza dynamického SQL,návrh a implementace strategií analýzy,datové toky,databáze,Manta,Oracle,Java; dynamic SQL analysis,design and implementation of the analysis,data flows,databases,Manta,Oracle,Java