Památkový postup pro plán údržby stavebních objektů kulturního dědictví - Balík L.; Nedvědová K.; Šimůnek I.; Kuneš P.; Sejkot P.; Kudrnáčová L.; Pokorný P.; Dohnálek J. (My University, 2022)
Památkový postup představuje základní nástroj vlastníka nebo správce historických staveb pro provádění údržby. Jeho cílem je nabídnout funkční, a přitom jednoduše přizpůsobitelný systém, který umožní v rámci správy stavebních památek efektivně implementovat a racionalizovat jednotlivé kroky údržbových prací v čase.

The procedure is a basic tool for the owner or manager of a historic structure to carry out maintenance. Its aim is to offer a functional yet easily adaptable system that enables the effective implementation and rationalization of the different steps of maintenance work over time in the context of building heritage management.
Procedure for the Maintenance Plan for Heritage Buildings
Keywords: heritage buildings maintenance; historic structure