Tvorba marketingového plánu ve společnosti PrávníAutomat.cz s.r.o. - Fiala, Tomáš; Fiala Tomáš (České vysoké učení technické v Praze, 2015)
Cílem této bakalářské práce je sestavení a implementace vhodného marketingového plánu pro společnost PrávníAutomat.cz s.r.o. Teoretická část popisuje jednotlivé kroky při tvorbě obecného marketingového plánu a zvolením marketingové strategie. V praktické části je vypracován konkrétní marketingový plán s jeho implementací a vyplývajícími výsledky.

The goal of this bachelor thesis is to create a suitable marketing plan for PrávníAutomat.cz s.r.o. company. The theoretical part describes individual steps of creation of marketing plan and choosing the right marketing strategy. Specific marketing plan with its implementiation and following results is elaborated in practical part.
Creating a marketing plan for PrávníAutomat.cz s.r.o.
Keywords: Marketing, strategie, plán, internetový marketing, PPC; Marketing, strategy, plan, internet marketing, PPC