Návrh aplikace pro sebereflexi s využitím kognitivně-behaviorální terapie - Gulina, Ekaterina; Ekaterina Gulina (České vysoké učení technické v Praze, 2024)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a testováním aplikace pro podporu duševního zdraví, zejména prostřednictvím využívání kognitivně-behaviorální terapie a sledování panických záchvatů. Aplikace je realizována ve formě detailních prototypů v aplikaci Figma. Při vypracování největší důraz byl kladen na vědecké postupy jak v oblasti psychologie, tak i designu.

The bachelor's thesis focuses on developing and testing an application aimed to support mental health, with a specific focus on using cognitive-behavioral therapy and monitoring panic attacks. The application has been realized through detailed prototypes created in Figma. The primary focus during the development process was on scientific methods from psychology and design.
Design of an Application with Cognitive-Behavioral Therapy Integration
Keywords: kognitivně-behaviorální terapie; psychologie; design; prototypy; Figma; testování; cognitive-behavioral therapy; psychology; design; prototypes; Figma; testing