Letní kino, Litoměřice - Práchenská, Tereza; Práchenská Tereza (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Letní kino se nachází na Střeleckém ostrově nedaleko centra Litoměřic. Celé hlediště zastřešuje ocelová příhradová konstrukce, která se opírá o železobetonový objekt, ve kterém je umístěno zázemí kina. Fasáda je tvořena cortenovými deskami.

The summer theater is located at Střelecký island nearby the city centre of Litoměřice. Above the auditorium is a roof made of steel lattice-work which leans on the reinforced concrete building. The facade is made of cor-ten sheets.
Summer Theatre
Keywords: bakalářská práce,letní kino,střelecký ostrov,příhradová konstrukce,corten,litoměřice; summer theather,střelecký island,litoměřice,lattice-work,corten