Administrativní budova pro Lesy ČR - Grabmüllerová, Lenka; Lenka Grabmüllerová (České vysoké učení technické v Praze, 2023)
Předmětem diplomové práce je návrh a vypracování vybraných částí projektové dokumentace stavebního povolení administrativní budovy pro Lesy ČR se zpracováním koncepce požárněbezpečnostního řešení a techniky prostředí staveb. Projekt se zaměřuje na stavební akustiku, denní osvětlení a prvky protisluneční ochrany

This diploma thesis deals with the design and development of selected parts of the project documentation of the building permission for the administration building for Lesy ČR with the concept of fire safety solution and building services engineering. The project is focused on building acoustics, daylighting, and elements of the sun protection.
Offíice building for Lesy ČR
Keywords: administrativní budova; projekt pro stavební povolení; akustika; denní osvětlení; protisluneční ochrana; administration building; documentation for building permission; acoustics; daylighting; sun protection