Optimalizace bezbariérové dopravy a bezbariérových tras v Mostě - Luncar, Jan; Luncar Jan (České vysoké učení technické v Praze, 2016)
Cílem této diplomové práce ,,Optimalizace bezbariérové dopravy a bezbariérových tras v Mostě" je analýza současného stavu bezbariérové dopravy ve městě Mostě. Na základě zjištěných nedostatků, navrhnout opatření vedoucí k nápravě těchto chyb a tím i vytvořit bezbariérové trasy potřebné pro vedení osob s omezenou schopností pohybu a orientace.

The goal of this diploma thesis ,,Optimization of barrierless transport and barrierless routes in Most" is analysis of the current state of barrierless transportation in city Most. Next goal is to propose measures leading to correction of the insufficiencies, that were found through the analysis, and thus creating barrierless paths needed for leading persons with reduced mobility and orientation.
Optimization of Barrierless Transport and Barrierless Routes in Most
Keywords: optimalizace, bezbariérová doprava, osoby s omezenou schopností pohybu a orientace, chodci; optimization, barrierless transport, persons with reduced mobility and orientation, pedestrian