Logistické zajištění kvality balení dodávek firmy Škoda Auto do Indie - Leskiv, Tetyana; Leskiv Tetyana (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Obsahem této diplomové práce je představení problematiky kvality balení dodavek společnosti Škoda Auto do závodu v Indii. Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou situaci, navrhnout metodu optimalizace a zhodnotit návrh. Navržená optimalizace může dále posloužit jako návod na zlepšení v oblastí logistického zajištění kvality balení dodávek společnosti Škoda Auto.

The content of this diploma thesis is the presentation of the issue of quality of packing of company Škoda Auto supplies to the plant in India. The aim of this diploma thesis is to analyze the current situation, propose a method of optimization and evaluate that proposal. The proposed optimization can further serve as a guideline for improvement in the area of logistics quality assurance of company Škoda Auto's supply packages.
Logistical Quality Packing Supplies Škoda Auto Company to India
Keywords: Společnost Škoda Auto,automobilový průmysl,zahraniční závody,CKD centrum,balící předpis,indiký trh,automobilový průmysl v Indii; Company Skoda Auto,car industry,foreing wendor-site,CKD centre,package prescrtiption,Indian market,car industry in India