Vibrační kuličkování axiálního kompresoru - Petrák, Jakub; Jakub Petrák (České vysoké učení technické v Praze, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá metodami mechanického zpracování a aplikací vibračního kuličkování na axiální kompresor. Cílem práce je zjištění ideálních podmínek pro dosažení maximální úrovně pokrytí.

This bachelor thesis deals with methods of mechanical surface treatment and use of vibrational tumbling on an axial compressor. The aim of the thesis is to find ideal conditions for reaching the maximum level of coverage.
Vibrational tumbling of axial compressor
Keywords: vibrační kuličkování; mechanické zpracování povrchu; Ti-6Al-4V; lopatky; vibrational tumbling; mechanical surface treatment; Ti-6Al-4V; blades