Návrh systému pro reporting parkovacích systémů - Zahradníček, Jakub; Jakub Zahradníček (České vysoké učení technické v Praze, 2020)
Práce se zabývá návrhem a implementací systému pro získávání, zpracování a prezentaci dat parkovacího systému společnosti GREEN Center. Systém se skládá ze dvou samostatných webových aplikací vzájemně komunikujících pomocí REST API. Aplikace jsou implementovány v jazyce Java za použití frameworků Spring a Bootstrap. Mezi další technologie použité k implementaci a nasazení aplikací patří například aplikační server WildFly, databázový server SQL Anywhere a několik externích knihoven. Výsledkem je prototyp systému, který umožňuje provozovatelům parkovacího systému společnosti GREEN Center manuální i automatické generování reportů, souhrnů a statistik.

This thesis deals with the design and implementation of a system for GREEN Center parking system data acquiring, processing and presentation. The system consists of two separate web applications using REST API to communicate with each other. Applications are implemented in Java programming language using frameworks Spring and Bootstrap. Other technologies used to implement and deploy applications include WildFly application server, SQL Anywhere database server, and several external libraries. The result is a prototype of the system that allows GREEN Center parking system operators to manually and automatically generate reports, summaries and statistics.
Design of System for Parking Systems Reporting
Keywords: parkovací systém; webová aplikace; Java; WildFly; SQL Anywhere; Spring; Bootstrap; REST; parking system; web application; Java; WildFly; SQL Anywhere; Spring; Bootstrap; REST