Rodinný dům - Talacková, Dora; Talacková Dora (České vysoké učení technické v Praze, 2016)
Navrhovaný rodinný dům se nachází v malé obci Boleboř u Jirkova. Tento projekt zpracovává návrh řešení rodinného domu téměř jako dvougenerační bydlení, pro rodinu spolu s babičkou, nebo odrostlým teenagerem. Projekt reaguje na kvality území, které je klidné a odlehlé od ruchu města. Parcela se nachází v mírném svahu s výhledem na nádherné Krušné hory.

Designed family house is situated in Boleboř near Jirkov. This project was elaborate as a concept of family house almost s a duplex living, for family together with grandmother or grown-up teeneger. Projeckt responds to the qualities of this area, which is calm and far from city-rush. The plat is situated by gentle slope with a beautiful view to hilly landscape.
Family house
Keywords: rodinný dum Bolebor bakalarska prace cvut cvutfsv; family house bachelor's theses cvut cvutfsv