NÁKLADNÍ ULICE V OPAVĚ - MĚSTSKÉ LÁZNĚ - Lichý, Norbert; Norbert Lichý (České vysoké učení technické v Praze, 2021)
Proměna Nákladní ulice na městský bulvár. Navázání na zelený prstenec na místě bývalých hradeb. Propojení města a řeky. Návrh městských lázní jako impulz k rozvoji dané lokality.

Transformation of Nakladni street into a city boulevard. Connection to the ring of greenery on the place of the former city walls. Connecting the city and the river. Design of a city spa as an impuls for the development of the area.
NÁKLADNÍ STREET IN OPAVA, CITY SPA
Keywords: Městské lázně; Nákladní ulice; Opava; řeka; lázeňství; City spa; Nakladni street; Opava; bath; river