Balistická odolnost vysokohodnotného vlákny vyztuženého cementového kompozitu vůči vícenásobnému dopadu projektilu - Pommer, Vojtěch; Pommer Vojtěch (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Cílem práce je zjištění míry ovlivnění poškození balisticky odolného kompozitu při změně rozpětí dopadu projektilu. Především pro účely zkoušení tzv. multi-hitu. Práce se zabývá především hloubkou penetrace, objemem kráterů a plochou kráterů. V práci se podařilo zjistit do jaké vzdálenosti se projektily ovlivňují a od jaké vzdálenosti se již neovlivňují.

Thesis objective is the determination of the damage extent of a balistically resistant composite at the change of projectile impact span. Primarily for the purpose of testing the so-called multi-hit. The thesis focuses mainly on depth of penetration, crater volume and crater area. The distances on which the projectiles have and on which do not have affect on each other were determined.
Ballistic resistance of high-performance fibre-reinforced cementitious composite against multiple projectile impact
Keywords: UHPFRC, Multi-hit, hloubka penetrace, balistická odolnos; UHPFRC, Multi-hit, depth of penetration, balistic resistanc