Vývoj aplikace na chytré televize Samsung pro neziskovou TV - Viščor, Matúš; Matúš Viščor (České vysoké učení technické v Praze, 2023)
Táto diplomová práca sa zaoberá návrhom a implementáciou aplikácie pre smart televízory značky Samsung. Hlavným cieľom práce je navrhnúť a vytvoriť aplikáciu, ktorá bude užívateľsky prívetivá a zároveň bude schopná ponúknuť dostatočný počet funkcií a možností pre užívateľa. V práci sa podrobne opisujú technické aspekty ako napríklad vývoj vo vývojovom prostredí pre operačný systém Tizen. Využívajú sa aj webové technoĺogie a knižnica CAPH. Aplikácia sa vytvára pre projekt CATVUSA. CATVUSA je nezisková televízia propagujúca Českú republiku v USA. Ponúka tri internetové televízne kanály (cestovateľský, jazykovedný a kuchársky) a dve rozhlasové stanice.

This thesis deals with the design and implementation of an application for Samsung smart TVs. The main goal of the work is to design and create an application that is user-friendly and at the same time capable of offering sufficient functions and options for the user. The technical aspects of development environment for the Tizen operating system are described in detail. Web technologies and the CAPH library are also used. The application is created for the CATVUSA project. CATVUSA is a non-profit television promoting the Czech Republic in the USA. It offers three internet TV channels (travel, language, and cooking) and two radio stations.
Smart TV application development for a nonprofit TV
Keywords: Smart TV; Samsung; Tizen; Wordpress; CAPH; CATVUSA; Smart TV; Samsung; Tizen; Wordpress; CAPH; CATVUSA