OBYTNÝ SOUBOR RAČA - Machovčáková, Vlasta Mária; Vlasta Mária Machovčáková (České vysoké učení technické v Praze, 2023)
Obytný soubor Pucki se nachází v Rači – městské části hlavního města Bratislava na Slovensku. Toto území je momentálně nezastavěné a kdysi sloužilo k vinohradnictví. Návrh polyfunkčních domů, bytových domu a mateřské školy navazuje na historii regionu a nabízí kvalitní bydlení pro všechny věkové kategorie.

The residental complex Pucki is located in Rača – district of a capital city Bratislava, Slovakia. This place is currently undevloped and was once used for viticulture. The design of multi-functional houses, apartment buildings and a kindergarden is connected with the history of this region and offers quality of housing for all age groups.
RESIDENTIAL COMPLEX RACA
Keywords: obytný soubor; polyfunkce; mateřská škola; vinnný park; bydlení; residental complex; polyfunction; kindergarden; vineyards; housing