Online marketing a jeho aplikace ve společnosti PPI - protipožární dveře s.r.o. - Zörkler, Jakub; Zörkler Jakub (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Cílem této bakalářské práce je návrh online komunikační kampaně pro společnost PPI - protipožární dveře s.r.o., která vyrábí, kromě jiných produktů, ojedinělé protipožární dveře s provětráváním. Na základě analýzy pilotního projektu online rekla-my a popisu dosavadní online komunikace, byl sestaven tří fázový online komunikační plán, využívající ucelený soubor online komunikačních prostředků. Za pomocí odhadů provozu online komunikace byl pro tento plán navržen také rozpočet. Práce dále doporučuje následné vhodné kroky, kterými by se společnost měla zabývat. Hlavním přínosem této bakalářské práce je přesně na míru vytvořený plán komunikace pro společnost PPI - protipožární dveře s.r.o. s cílem zvýšení povědomí o pro-duktu této společnosti. Navržené komunikační aktivity a prostředky vychází z teoretického podkladu jenž je obsažen v první části práce. Teoretická část se věnuje definici cílového zákazníka, marketingové komunikaci, komunikačnímu mixu a následně online marketingu a jeho analýze.

The aim of this bachelor thesis is to design an online communication campaign for the company PPI - protipožární dveře s.r.o., which produces, among other products, unique fire-proof doors with ventilation. Based on the analysis of a pilot online advertising project and a description of existing online communication, a three-phase online communication plan was developed using a comprehensive set of online communication tools. The budget has also been proposed for this plan using online traffic estimates. The work also recommends subsequent appropriate steps to be taken by the company. The main contribution of this bachelor's thesis is a precisely tailored communication plan for the company PPI - protipožární dveře s.r.o. to raise awareness of the company's product. The proposed communication activities and resources are based on the theoretical background that is contained in the first part of the thesis. The theoretical part deals with definition of target customer, marketing communication, communication mix and consequently with online marketization and its analysis.
Online Marketing and its Application for Company PPI - protipožární dveře s.r.o.
Keywords: Marketingová komunikace, komunikační mix, online komunikační mix, online marketing, online reklama, online komunikační kampaň; Marketing communication, communication mix, online communication mix, online marketing, online advertising, online communication campaign