Rekuperace tepla ve sprchách - Starzinský, Alexandr; Starzinský Alexandr (České vysoké učení technické v Praze, 2015)
Cílem práce je popsání problematiky sdílení tepla a experimentální naměření tepelnětechnických vlastností výměníku. Dále stanovit pomocí kalorimetrické metody tepelnou úsporu výměníku a účinnost přenosu tepla výměníku při různých teplotách a průtocích vody.

The content of this bachelor work is to describetheproblemsofheat and experimentalmeasurementsthermalpropertiesexchanger. Furthermoredeterminedwithcalorimetricmethodssavingthermalexchanger and theheat transfer efficiencytheheatexchangeratvarioustemperatures and waterflow.
Heat Recovery in Showers
Keywords: Výměník tepla, rekuperace, sdílení tepla; The heat exchanger, recuperation, heat transfer