FITCom - Mobilní aplikace pro komunikaci na ČVUT FIT, OS Android - Panchártek, Jan; Panchártek Jan (České vysoké učení technické v Praze, 2016)
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu a implementaci mobilní aplikace sloužící pro komunikaci mezi studenty a vyučujícími na Fakultě informačních technologií ČVUT. Na základě analýzy existujících aplikací je navržena nová mobilní aplikace pro operační systém Android. Výsledkem implementační části je hotová mobilní aplikace.

This thesis discusses the design and implementation of a mobile application to be used for communication between students and teachers at the Faculty of Information Technology on CTU. Based on analysis of existing applications, a new mobile application will be proposed for the Android operating system. The result is a complete mobile applications.
FITCom - Mobile communicator app for CTU FIT, OS Android
Keywords: ČVUT FIT, OS Android, mobilní aplikace, komunikace studentů a vyučujících; CTU FIT, OS Android, mobile application, communication between students and teachers