Implementace vyhledávače spojů veřejné dopravy nad grafovou databází Neo4j - Chalupa, Jakub; Chalupa Jakub (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Práce se zabývá analýzou, návrhem, implementací, testováním a nasazením webové a mobilní aplikace pro vyhledávání spojů veřejné dopravy nad grafovou databází Neo4j. Pro tyto účely práce nejprve detailně analyzuje existující implementace vyhledávačů a následně navrhuje vlastní řešení. Hlavním výstupem práce je finálně nasazená webová a mobilní aplikace, která umožňuje vyhledávání nad reálnými daty veřejné dopravy a která je dostupná širokému spektru uživatelů k okamžitému využití.

The aim of this work is an analysis, design, implementation, testing and deployment of both web and mobile applications allowing public transport connections searching over graph database Neo4j. For this purpose a detailed analysis of existing implementations of respective applications is processed and thereafter own solution is proposed. The main contribution of this work is ready to use web and mobile application allowing connections searching using actual data of public transport. Both applications can be instantly used by a wide range of users.
Implementation of application allowing public transport connections searching over graph database Neo4j
Keywords: Vyhledávání spojů,GTFS,Neo4j,Java,Spring,Angular 2,Android; Connections searching,GTFS,Neo4j,Java,Spring,Angular 2,Android