Aplikace pro spolehlivé ovládání hardware s pomocí sériové komunikace - Chudoba, Martin; Chudoba Martin (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací knihovny pro bezpečnou ko-munikaci po sériové lince. Sériová linka je tvořena USB/UART převodníkem s čipem FT232R.

This thesis deals with design and implementation of library for reliable communication using serial line. Serial line is composed of USB/UART converter with FT232R chip.
Application used for reliable serial communication
Keywords: FT232R,spolehlivý software,seriová komunikace; FT232R,reliable software,serial communication