Metodika výcviku pilotů pro vícemotorová letadla - Bureš, Robert; Bureš Robert (České vysoké učení technické v Praze, 2015)
Tato diplomová práce popisuje metodiku výcviku při výcvicích MEP a MEP/IR. Obsahuje postupy, standardní operační postupy při letech a grafické zpracování důležitých úkonů v jednotlivých fázích letu. Práce je optimalizovaná pro letoun Piper Seneca a obsahuje i popis jednotlivých odlišností a zvláštností tohoto typu letounu.

This thesis describes procedures during MEP and MEP/IR trainings. It describes procedures during all phases of flight and shows graphically flow of tasks that pilots have to do. Part of this thesis are also SOPs specially made for multi-engine training. All of the procedures are optimized for Piper Seneca aircraft.
Multi-Engine Pilot Training Manual
Keywords: vícemotorové letouny, metodika výcviku, SOP; multi-engine, training manual, SOP