Výukový přípravek pro měření sériových sběrnic mikrokontroléru - Vomočil, Jan; Vomočil Jan (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Tato práce se zabývá návrhem a konstrukcí výukového přípravku na měření sériových sběrnic pro střední školy s elektrotechnickým zaměřením.

This bachelor thesis deals with design and construction of an educational device for measurement of serial buses for high schools with electrotechnical focus.
Microcontroller Serial Bus Demonstration Kit
Keywords: sériové sběrnice,vzdělávací přípravek,SPI,UART,CAN,I2C; serial buses,educational tool,SPI,UART,CAN,I2C