Porovnání samonivelačního cementového a anhydritového potěru - Vobora, Jan; Vobora Jan (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Předmětem předkládané práce je porovnání samonivelačního cementového a anhydritového potěru. Koncepčně je práce rozdělena na obecnou teorii cementových a anhydritových potěrových materiálů a obecné zásady realizace podlahových vrstev ze samonivelačních potěrů, dále na praktickou část, kde je provedeno porovnání obou technologií z hlediska fyzikálních vlastností, technických parametrů, technologického postupu, časové a finanční náročnosti.

The subject of this study is to compare self-leveling cement and anhydrite screed. Conceptually, the study is divided into a general theory of cement and anhydrite screeds and the general principles of realization of floor layers of self-leveling screeds, as well as the practical part, which is the comparison of the two technologies in terms of physical characteristics, technical parameters, technological process, time and cost aspects.
Comparison of self-leveling cement and anhydrite screed
Keywords: Anhydrit, cement, samonivelační směs, podlahový potěr, technologický postup; Anhydrite, cement, self-leveling compound, floor screed, technological process