Vinařství - Hajšmanová, Adéla; Hajšmanová Adéla (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Vinařství je navrženo na úpatí vrchu Leskoun poblíž obce Olbramovice v Jihomoravském kraji. Budova obsahuje výrobní prostory vinařského provozu a reprezentační prostory pro degustaci a prodej vína. Objekt má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží.

The winery is designed on a foot of a hill called Leskoun close to Olbramovice village in South Moravia. The building includes space of wine production and representative space for degustation and wine store. The object includes first floor and first underground floor.
Winery
Keywords: Vinařství,Morava,Olbramovice,Leskoun,Výroba; Winery,Moravia,Olbramovice,Leskoun,Production