Mobilní aplikace pro MyICPC se sběrem contextu v IoT prostředí - Ryšavý, Filip; Ryšavý Filip (České vysoké učení technické v Praze, 2018)
Cílem této práce je vytvořit mobilní aplikaci, která dokáže sbírat kontextové informace jako datum, lokace, zařízení v síti a jiné za účelem podpoření výzkumu kontextu uvědomělé autentizace s využitím IoT zařízení využívajících Wi-Fi. Dále je cílem vzít tuto aplikaci a integrovat ji s nějakou aplikací z reálného prostředí za účelem získání dat pro výzkum. V případě této práce se jedná o integraci s aplikací MyICPC, která se používá během ACM International Collegiate Programming Contest. Tato práce představuje návrh a implementaci řešení v podobě aplikace pro sběr kontextu, mobilní aplikace pro MyICPC a rozšíření současné verze MyICPC. Řešení představené v této práci je připraveno pro nasazení během regionálních soutěží konajících se později tento rok.

This thesis targets to create a mobile application that will acquire the contextual information like a date, a location, network devices and others to support a research of context aware authentication using Wi-Fi enabled IoT devices. Next, this thesis aims to take this application and integrate it with some application from real environment in order to obtain data for the research. In a case of this thesis the integration is with MyICPC that is used during the ACM International Collegiate Programming Contest. This thesis presents a design and an implementation of the solution in a form of a context acquisition application, a MyICPC mobile application and an extension of the current version of MyICPC. The solution presented in this thesis is ready for the deployment during regional contest later this year.
Mobile app for MyICPC with context acquisition for IoT environments
Keywords: Android,kontext,sběr kontextu,ICPC,mobilní aplikace,second screen; Android,context,context acquisition,ICPC,mobile applications,second screen