Bytový dům nad střechou tramvají - Ševčík, Jakub (České vysoké učení technické v Praze, 2024)
Tématem bakalářské práce je doplnění pozemku žižkovské vozovny o další funkci a to bydlení. Bydlení s výhledem na tak rozlehlou a monumentální plochu, jako je právě žižkovská vozovna.

The topic of the bachelor thesis is the addition of another function on the Žižkov deposit site, namely housing. Housing with such a monumental view as the Žižkov depot.
Housing above Tram Roof
Keywords: Bydlení; tramvaje; vozovna; hrníčky; Žižkov; Housing; trams; tram depot; broken cup; Žižkov