Vliv přítomnosti nekondenzovatelných plynů na chování primárního okruhu VVER - Král, Pavel (České vysoké učení technické v Praze, 2014)
Práce zkoumá vliv nekondenzujících plynů na chování a analýzy VVER

The thesis in investigates effects of gases on behavior and analyses of VVER
Impact of Noncondensable Gases on Behavior of Primary Circuit of VVER
Keywords: nekondenzující plyn; VVER; PWR; reaktor; primární okruh; termohydraulická; analýza; Thermal Hydraulic Analysis; Safety Analysis; Computer Code; Reactor Coolant System; Non-Condensable Gas; Experimental Facility; Validation