Uplatnění vícekriteriálního rozhodování ve společnosti B Braun Medical - Zhitnikov, Nikita; Zhitnikov Nikita (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Předmětem bakalářské práce je řešení úkolu ve společnosti B Braun Kazachstán pomoci metody vícekriteriálního rozhodování. První část je teoretická a popisuje vícekriteriální rozhodování. Druhá část je analytická, v ní se provádí analýza zadání a jeho řešení. Poslední část je návrhová, shrnuje výsledek.

The subject of the thesis is a solution for the problem in B Braun Kazakhstan by multi-criteria decision making. First part is theoretical and describes the multi-criteria method. Second part is analytical. It consists of analysis of the problem and it's solution. Last part is design and sums up the results.
Application of multiple-criteria decision analysis in B Braun Medical
Keywords: Vícekriteriální rozhodování,expert,kritéria,váhy,varianty,hodnocení; multikriteria decision making,expert,criteria,alternatives,evaluation