Podnikatelský plán na založení podniku - Trojanová, Jana; Jana Trojanová (České vysoké učení technické v Praze, 2020)
Cílem diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán pro nově vznikající projekční kancelář, která bude působit v oboru dopravních staveb. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část se zabývá popisem základních pojmů a struktury podnikatelského plánu. Praktická část potom aplikuje danou strukturu na prostředí konkrétního podniku. Výsledkem je komplexní dokument, který je předán majitelům společnosti a poslouží jako podklad pro rozhodování o založení reálného podniku.

The aim of the master thesis is to create a business plan for a newly emerging project office, which will operate in the field of transport construction. The thesis is divided into two main parts. The theoretical part describes the basic terms and structure of the business plan. The practical part then applies the structure to the specific business. The result is a comprehensive document, which is handed over to owners of the company and will serve them as a basis for decision-making process on establishing a real company.
Business plan for startup
Keywords: podnik; podnikatelský plán; veřejná zakázka; projekt; analýza; finanční plán; marketing; business; business plan; procurement; project; analysis; financial plan; marketing